Mywellness Cloud

Mywellness Cloud er en motiverende og gøy treningsapplikasjon hvor du som medlem kan registrere dine treningsøkter, se progresjonen din, sette deg nye mål og delta i spennende utfordringer. Du kan registrere øktene dine på tredemølla, på sykkelen, og når du trener ute eller er på ferie.


Velkommen til Mywellness epoken!

Det å bli sunnere og mer aktiv er nå lettere enn noen gang. Mywellness Cloud gjør det mulig for deg å få tilgang til data vedrørende din livsstil og fitness data, treningsprogram og mye mer, når du vil og uansett hvor du måtte befinne deg i verden.

Hva kan Mywellness gjøre for deg?

  • Utfør innlogging til tilknyttede Technogym utstyr, få tilgang til ditt personlige tilpassede innhold og applikasjoner
  • Start automatisk øvelsene dine på grunnlag av ditt treningsprogram.
  • Styr ditt treningsprogram direkte på web eller fra din mobiltelefon.
  • Registrer dine kroppsmål og kontroller din helsetilstand.
  • Koble Mywellness opp mot populære fitness- og kostholdsapper og utstyr som Polar, Garmin, Apple Health, RunKeeper, Strava, Mapmyfitness og enda flere.
  • Samle og del all innendørstrening, utendørs sportslig aktivitet og bevegelsesdata med din trener for å få et program som virkelig er tilpasset deg.

Appen kan lastes ned i App Store eller Google Play.

Innlogging Mywellness Cloud

Ved innmelding får du en mail med info og link til registrering på Mywellness.

Du kan også registrere deg her »

Det er viktig at du benytter samme e-post adresse som du oppga hos oss når du meldte deg inn, slik at den kan synkronisere med Kråkerøy Trening sitt system. Passord oppretter du selv ved registrering.


MELD DEG PÅ

VÅRT NYHETSBREV