Teknikk kurs – Baseøvelser

Onsdager kl. 20.50
Oppstart onsdag 31. Januar

Tren riktigere, få mer ut av treningen og unngå skader. Baseøvelser er øvelser og bevegelser som strekker seg over flere ledd og rekrutterer flere store muskelgrupper på en gang. Baseøvelsene fokuserer på de store muskelgruppene, som setemusklene, ryggmuskulaturen og lårmuskulaturen, men de fleste baseøvelser involverer også langt flere muskler enn bare målmuskulaturen. På grunn av at så mange muskler er involvert på en gang, og at man derfor kan jobbe med relativt stor belastning, så er grunnleggende styrketrening i form av baseøvelser en svært effektiv, tidsbesparende og ikke minst funksjonell form for trening.

 

Kurset er delt inn i:

  • Teknikk
  • Regresjonsøvelser
  • Bevegelighet
  • Forskjellig kroppsbygning, hvordan dette påvirker
  • Styrke vs hypertrofi
  • Eksplosive øvelser (rykk, støt, pushpress)

Kursansvarlig: Lucinda Groth, personlig trener

Pris:
2.500,- for medlemmer
2.800,- for ikke medlemmer

Påmelding skjer via resepsjonen eller på tlf. 485 14 147

 

Det er imidlertid svært viktig at øvelsene utføres med riktig teknikk og rett belastning. Dette først og fremst for å unngå skader og for å oppnå optimal progresjon og styrkeøkning. Man bør forøvrig aller først begynne med å fokusere på korrekt teknikk og få bevegelsene inn i kroppen. Først etter at man har innlært bevegelsene slik at de sitter kan man begynne å fokusere på progresjon og å øke belastningen.
Kurset går over 10 ganger. Vi jobber i små grupper med stort individuelt fokus. I forkant av kurset gjøres en grundig kartlegging av alle deltakerne.

MELD DEG PÅ

VÅRT NYHETSBREV