Mywellness Cloud

Mywellness Cloud er en motiverende og gøy treningsapplikasjon hvor du som medlem kan registrere dine treningsøkter, se progresjonen din, sette deg nye mål og delta i spennende utfordringer. Du kan registrere øktene dine på tredemølla, på sykkelen, og når du trener ute eller er på ferie.

Velkommen til Mywellness epoken!

Det å bli sunnere og mer aktiv er nå lettere enn noen gang. Mywellness Cloud gjør det mulig for deg å få tilgang til data vedrørende din livsstil og fitness data, treningsprogram og mye mer, når du vil og uansett hvor du måtte befinne deg i verden. Du kan bruke dette hjelpemiddelet på Kråkerøy Trening, når du er hjemme, på ferie eller ute på farten. Perfekt for deg som ønsker å gjøre treningen mer målrettet, spennende, og ikke minst motiverende!

Hva kan Mywellness gjøre for deg?

  • Utfør innlogging til tilknyttede Technogym utstyr, få tilgang til ditt personlige tilpassede innhold og applikasjoner
  • Start automatisk øvelsene dine på grunnlag av ditt treningsprogram.
  • Styr ditt treningsprogram direkte på web eller fra din mobiltelefon.
  • Registrer dine kroppsmål og kontroller din helsetilstand.
  • Koble Mywellness opp mot populære fitness- og kostholdsapper og utstyr som Polar, Garmin, Apple Health, RunKeeper, Strava, Mapmyfitness og enda flere.
  • Samle og del all innendørstrening, utendørs sportslig aktivitet og bevegelsesdata med din trener for å få et program som virkelig er tilpasset deg.

SLIK BRUKER DU MYWELLNESS CLOUD

For å kunne ta i bruk Mywellness Cloud, må du først opprette din egen profil. Du kan også registrere deg her » Ved innmelding får du en mail med info og link til registrering på Mywellness Cloud. OBS! Det er viktig at du benytter samme e-post adresse som du oppga hos oss når du meldte deg inn, slik at den kan synkronisere med Kråkerøy Trening sitt system. Passord oppretter du selv ved registrering. Appen kan lastes ned i App Store eller Google Play. Når du har registrert deg, vil vi anbefale at du tar aspirasjonstesten.

ASPIRASJONSTESTEN – HVA MOTIVERER DEG TIL Å TRENE?

Vi har alle forskjellige behov og ambisjoner, og det er ambisjonene som motiverer oss og holder oss i begevelse. Noen blir motivert av vekttap og muskeloppbygging, mens andre vil føle seg bra og opprettholde egen helse og velvære. Aspirasjonstesten er et resultat av en omfattende studie med over 10.000 medlemmer, utført av IULM universitetet i Milan. Gjennom undersøkelsen kom de frem til seks hovedambisjoner: Power, Fun, Shape, Move, Balance og Sport. Hvilken kategori beskriver deg best? Ta aspirasjonstesten her Testen er en fantastisk mulighet for deg til å gå litt i dybden og se hva som faktisk motiverer deg. Når du har registrert deg og tatt aspirasjontesten, så vil du kunne registrere og følge progresjonen din via:

  • Kondisjonsapparatene, feks møllene
  • Kiosken i studio
  • På telefonen din hvor som helst (last ned applikasjonen på AppStore eller Google Play)
  • På din datamaskin

Vi kan ikke trene for deg, men vi kan hjelpe deg med å tilby de riktige hjelpemidlene, legge til rette, og skape de riktige forutsetningene slik at vi sammen skal lykkes.

MELD DEG PÅ

VÅRT NYHETSBREV