Vi tilbyr

VI HAR FREDRIKSTADS

BESTE LOKALER

Kråkerøy Trening er et fullsortimentsenter med eiere som har lidenskap for trening. Vi ønsker å være distriktets ledende senter for mennesker i alle aldersklasser, både i studio og på gruppetrening.

Vi skal drive et senter med det nyeste og beste av utstyr og teknologi, og vi skal gi våre kunder en følelse av godt tilpasset personlig oppfølging! Senteret vårt har en helt fantastisk plassering langs Glommas elvebredde med inspirerende utsikt.

Vi har GRATIS parkering, barnepass, GRATIS frokost mellom kl. 06:00 - 08:00 på hverdager, GRATIS kaffe og te hele dagen, badstue og et meget bredt spekter av gruppetrening.

DET NYESTE INNEN

TRENINGSTEKNOLOGI

Vi tilbyr det nyeste innen treningsteknologi og splitter nye treningsapparater fra Technogym!

Med Mywellness Cloud, en motiverende og gøy treningsapplikasjon, som du også får som mobil app, kan du registrere dine treningsøkter, se progresjonen din, sette deg nye mål og delta i spennende utfordringer.

Vi har gruppetimer på våre 42 stk Watt/Puls-kontrollerte spinning sykler. Løpeklasser med instruktør på våre "teknologimøller". Vi har en egen avdeling for frivekter, sirkeltrening, magasinapparater, eget stretchingområde m.m.

MØT VÅRT

TEAM

ØYVIND ENGEBRETSEN

Personlig Trener og instruktør

SE PROFIL

LUCINDA GROTH

Personlig trener og instruktør

SE PROFIL

MELD DEG PÅ

VÅRT NYHETSBREV